'Kylian Mbappé choqueert PSG met vervelende transferwens'

'Kylian Mbappé choqueert PSG met vervelende transferwens'
Vrijdag 12 april 2019 - 18:17   I   door Redactie

Kylian Mbappé zal ook tijdens de volgende transfermercato een hoofdrol opeisen in het geruchtencircuit. Het Franse wonderkind staat o het verlanglijstje van Zinédine Zidane, die zijn landgenoot maar wat graag naar Real Madrid wil halen.

Of Mbappé straks ook effectief vertrekt bij Paris Saint-Germain, moet nog blijken. Op zijn twintigste staat de aanvaller immers niet weigerachtig tegenover nog een extra seizoen PSG. Op zijn voorwaarden, zo kwam Don Balon te weten.

Mbappé heeft bij het bestuur van PSG zijn transferwensen neergelegd. De jonge Fransman wil dat enkele spelers die hij niet goed genoeg acht voor de Parijse topclub, zo snel mogelijk verkocht worden. En daarnaast wil Mbappé ook nog dat PSG enkele nieuwe topspelers aan boord haalt om zijn doelen (lees: de Champions League en de Gouden Bal winnen) te realiseren.

Cavani én Draxler weg?

Onder meer Maxime Choupo-Moting, Layvin Kurzawa, Christopher Nkunku, Julian Draxler en Edinson Cavani zouden van de hand gedaan worden om geld in te zamelen voor nieuwe topspelers die PSG naar een hoger niveau kunnen stuwen. Met de eisen zou Mbappé zijn huidige club gechoqueerd hebben, maar toch zou het bestuur van PSG van plan zijn om er serieus rekening mee te houden.

Poll: Denk jij dat Mbappé volgend seizoen nog bij PSG zal spelen?

TAGS  I  PSG  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024