Onverwachte doorbraak: 'Neymar speelt volgend seizoen bij deze club'

Onverwachte doorbraak: 'Neymar speelt volgend seizoen bij deze club'
Vrijdag 12 april 2019 - 15:47   I   door Redactie

Neymar hoopt binnenkort zijn rentree te vieren bij Paris Saint-Germain. De Braziliaanse aanvaller was enkele maanden out met een letsel aan de middenvoetsbeentjes, maar hervatte eerder deze week de trainingen. Wie weet zijn het straks wel zijn laatste matchen ooit voor PSG die Neymar speelt. Of niet?

Volgens de vader van Neymar is dat niet het geval. Zijn zoon zal immers ook volgend seizoen gewoon bij PSG spelen, ondanks het feit dat er veel geruchten zijn omtrent een transfer naar Barcelona of Real Madrid.

"We hebben een contract en zitten nog niet eens aan de helft van dat contract”, tekent Het Nieuwsblad uit de mond van vader Neymar op. Die vertelde dat in een interview met het Franse RMC.

"Iedereen droomt van Neymar"

“Die geruchten over een vertrek zullen altijd bestaan”, aldus Neymar Senior nog. “Dat moet je erbij nemen als je Neymar koopt. Alle clubs dromen ervan hem in hun ploeg te hebben. De supporters van PSG mogen op beide oren slapen. Neymar zal PSG volgend seizoen niet verlaten. Hij wil de club helpen nieuwe titels te veroveren.”

Poll: Is het goed dat Neymar bij PSG blijft?

TAGS  I  PSG  I  Barcelona  I  Real Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024