Verschueren is woest en haalt zwaar uit naar 'fans' van Anderlecht

Verschueren is woest en haalt zwaar uit naar 'fans' van Anderlecht
Vrijdag 12 april 2019 - 21:35   I   door Redactie

Standard-Anderlecht werd vrijdagavond stilgelegd nadat de fans van paars-wit vuurpijlen op het veld hadden gegooid. Technisch directeur Michael Verschueren reageerde achteraf verbolgen.

"Ik voel me slecht. Dit heeft niets meer met voetbal te maken. Ik vind dit niet kunnen. Bovendien zijn deze acties niet illustratief voor de doorsnee Anderlecht-fan. Wij hebben 100.000 fans. Hoeveel fans daarvan zit hier achter? Wie zit hier precies achter? Ik moet hier eens goed over nadenken", aldus Verschueren voor de camera van Play Sports.

"We hebben al meermaals aangegeven dat we aan een plan werken. Maandag heb ik een afspraak met de Ultra's, maar ik weet niet hoe goed hoe we nog kunnen communiceren. We moeten eens goed nadenken wat we hiermee kunnen doen. Hoe het nu verder moet in play-off 1? Op deze manier wordt het een moeilijk verhaal, dat is duidelijk", ging een zichtbaar aangeslagen en kwade Verschueren verder.

Stijlbreuk

"Op deze manier heeft ons imago een flinke deuk gekregen. Sommigen spreken van een stijlbreuk bij Anderlecht. Dat klopt misschien wel, maar deze acties zijn pas een stijlbreuk met het verleden", deelde Verschueren tot slot nog een serieuze steek uit aan de paars-witte heethoofden.

Poll: Moet Anderlecht actie ondernemen tegen deze fans?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024