'Chelsea zet na de problemen met Diego Costa nu alles op alles om Romelu Lukaku terug te halen'

'Chelsea zet na de problemen met Diego Costa nu alles op alles om Romelu Lukaku terug te halen'
Zondag 15 januari 2017 - 08:40   I   door Redactie

Na de problemen met Diego Costa moet Chelsea overschakelen op een plan B. In Michy Batshuayi hebben de Blues niet genoeg vertrouwen. Althans, Antonio Conte toch niet.

Daarom wil Chelsea nu Romelu Lukaku opnieuw halen. De aanvaller was ook in de zomer al in beeld, maar toen kwam het niet tot een transfer. De Rode Duivel wil graag vertrekken bij Everton en Chelsea is zijn absolute droombestemming. Daar kan hij meedoen voor de prijzen én allicht Champions League spelen volgend seizoen. 

Volgens Engelse media zal Chelsea toch al snel 70 miljoen euro moeten neertellen voor de kosmt van Lukaku. Dat is het dubbel van wat Everton hem destijds betaalde aan Chelsea. Conte heeft echter ook nog wel een andere optie: Alvaro Morata. De Spaanse spits heeft spijt van zijn terugkeer naar Real Madrid en wil er weer vertrekken.

Chelsea is naarstig op zoek naar een nieuwe aanvaller omdat Conte en Diego Costa zwaar in de clinch gnigen. De reden? Costa wil een transfer naar China forceren. Al ontkent hij dat zelf. Toch zat de Spaanse spits niet in de selectie voor de wedstrijd tegne Leicester City gisteren.

TAGS  I  Chelsea  I   Romelu Lukaku

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024