"Anderlecht is een ordinaire club waarvoor beschaafde mensen zich schamen"

Zaterdag 13 april 2019 - 12:34   I   door Redactie

Hugo Camps laat geen spaander heel van Anderlecht in zijn column. Hij is bijzonder hard voor RSCA na de supportersrellen op Standard.

"In de twintig minuten dat er gevoetbald werd, bleek dat de bezoekers tactisch en technisch overklast werden door de Luikenaars. Michel Preud'homme had collega Rutten in de luren gelegd door zonder spits te spelen. Einde Fred Rutten. Einde Europees voetbal", aldus Camps in zijn column in Het Laatste Nieuws.

"Maar dat zijn bijkomstigheden in de huidige crisis van paars-wit. Erger is de totale verwildering van de identiteit van de club. En daaraan gekoppeld het wangedrag van een zekere aanhang. Anderlecht heeft geen streepje glans meer, het is een ordinaire club geworden waarvoor beschaafde mensen zich schamen."

"Onuitstaanbaar was de afwezigheid van leiders die het janhagel tot de orde riep. De technische staf is een weeshuis vol, maar geen mens stond op om de supporters tot redelijkheid te brengen. Anderlecht is een losgeslagen, stuurloos schip dat niet meer weet waar het voor anker zou kunnen gaan. In ieder geval niet in de beschaafde wereld.

Poll: Heeft Camps gelijk?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024