Anderlecht-fans komen met zéér ernstige waarschuwing voor vervolg van play-offs

Anderlecht-fans komen met zéér ernstige waarschuwing voor vervolg van play-offs
Zondag 14 april 2019 - 11:03   I   door Redactie

De fans van Anderlecht voerden acties op Standard, wat uiteindelijk leidde tot het vroegtijdig afbreken van de wedstrijd. Het Fan Board zegt dat het bestuur al gewaarschuwd was.

“De maat is gewoon vol. We hebben de club al gewaarschuwd dat dit zou kunnen gebeuren. Maar de club heeft geen oren naar onze grieven. In oktober hebben we een eerste keer aan de alarmbel getrokken na de match op het veld van Zulte Waregem (1-2 overwinning, red.). Daar zijn beloftes gemaakt, maar die zijn allerminst ingewilligd tijdens de wintermercato", zo klinkt het bij het Fan Board in Het Laatste Nieuws.

"De malaise zet zich verder en je ziet als supporter je club steeds verder de dieperik inglijden. Twee weken geleden hebben we het bestuur nogmaals gewaarschuwd voor hommeles, en nu is het zover. We wilden afgelopen week al een onderhoud met de club, maar dat kregen we niet.”

"Hoe maak je als supporter tegenwoordig een statement? Hoe trek je de aandacht van de club? Gesprekken helpen niet. Ik durf niet te zeggen dat er volgende week niet nog acties zullen zijn. Daar steek ik mijn hand niet voor in het vuur. We hebben geen vat op de woede bij de supporters.”

Poll: Begrijp jij de RSCA-fans?

TAGS  I  Anderlecht  I  v24  I  sport  I  voetbal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024