Verschueren breekt eigen spelers af: "Zíj hebben geen toekomst meer bij RSCA"

Verschueren breekt eigen spelers af:
Zondag 14 april 2019 - 13:30   I   door Redactie

Michael Verschueren is bereid om alles te doen zodat RSC Anderlecht uit de huidige crisis geraakt. In een gesprek met Sporza heeft de technisch directeur van paars-wit benadrukt dat hij ook een reactie verwacht van de spelersgroep.

"Fred rutten is hier van 7 uur 's ochtends tot 20 uur 's avonds. We moeten hem krediet geven. Hij kan doen wat hij wil, maar het ligt uiteindelijk ook aan de spelers", aldus Verschueren. "Ik hoor veel fans zeggen: je kunt een slecht seizoen spelen, maar de spelers moeten wel hun truitje natmaken."

"Ik verwacht nu een reactie van de spelers. Ze moeten beseffen dat ze voor Anderlecht aan het voetballen zijn. Ik hoop dat ze later na hun carrière niet moet vaststellen: daar heb ik een kans gemist om mij bij Anderlecht te bewijzen en daar een carrière uit te bouwen of door te groeien naar hogerop."

"Onder mijn bewind hebben die spelers geen toekomst meer"

Verschueren heeft tot slot ook een stevige waarschuwing in petto voor de paars-witte aanhang: "Anderlecht is niet zomaar een bedrijf, maar een instituut. Iemand die hier werkt moet de kampioenenmentaliteit hebben. Een speler die dat niet heeft, zal onder mijn bewind geen toekomst hebben."

Poll: Is de huidige kern toe aan een renovatie?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024