Trossard lacht na topper met Club Brugge: "Dat wist ik gewoon"

Trossard lacht na topper met Club Brugge:
Zondag 14 april 2019 - 20:05   I   door Redactie

KRC Genk won zondagavond met 3-1 van eerste achtervolger Club Brugge. Een deugddoende overwinning voor de Limburgers en dat kon kapitein Leandro Trossard na het laatste fluitsignaal uiteraard niet wegsteken.

Trossard stond vlak na het laatste fluitsignaal te glunderen voor de camera van Play Sports. "Dit is heerlijk, hé", lachte de aanvaller zijn tanden bloot. “We hebben ons helemaal opgeladen voor deze match. Wat we op de mat gelegd hebben, is gewoon fantastisch. We hebben Club Brugge meteen bij de keel gegrepen en het is fantastisch als je het dan ook kan afmaken.”

Zelf zette Trossard zijn ploeg op weg met een knap doelpunt. “Ik wist het dat Club Brugge zo zou uitvoetballen", lachte de Genkse uitblinker. "Ik kon de bal onderscheppen en vervolgens goed binnentrappen. Dat heeft ons zeker een boost gegeven.”

"We blijven rustig"

En wat nu? In één ruk naar een vierde titel in de geschiedenis van de club? “We blijven rustig en moeten verder doen hoe we bezig zijn. Eerst genieten van deze zege en dan moeten we ons klaarmaken voor de wedstrijd tegen Standard.”

Poll: Schoot de tactiek van Leko tekort voor de topper tegen Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024