Verschueren zet Coucke op zijn plaats: “Dit is het bewijs”

Verschueren zet Coucke op zijn plaats: “Dit is het bewijs”
Maandag 15 april 2019 - 08:02   I   door Redactie

Het gaat de jongste tijd allesbehalve goed met RSC Anderlecht. Ook Michel Verschueren, de gewezen manager van paars-wit, is er het hart van in. Toch neemt hij het op voor zijn zoon Michael en voorzitter Marc Coucke.

"Toen er sleet kwam, heeft de familie Vanden Stock de club op het juiste moment verkocht", stelt Verschueren in een gesprek met Het Nieuwsblad. "Elke supporter was toen maar wat blij dat de club in handen bleef van een Belg en niet van een onbekende buitenlander. Geef Marc Coucke, die 80 miljoen euro op tafel legde, het voordeel van de twijfel. (droog) Mijnheer Coucke heeft toch al iets bewezen in het leven."

“Let wel: deze crisis leert dat Coucke zich zal moeten aanpassen aan het DNA van deze club", heeft Verschueren nog een belangrijke boodschap voor Coucke. "Hij heeft duidelijk bepaalde gevoeligheden rond het Instituut Anderlecht onderschat. Het is duidelijk dat er iets wringt en dat moet aangepakt worden. Maar iedereen doet zijn stinkende best, dat weet ik pertinent zeker. Dus is het nu aan de leiders om op te staan.”

Poll: Moet Coucke zich nog meer aanpassen aan Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024