'Wesley heeft knoop over Rode Duivels doorgehakt'

'Wesley heeft knoop over Rode Duivels doorgehakt'
Woensdag 17 april 2019 - 10:30   I   door Redactie

Momenteel heeft Wesley Moraes enkel het Braziliaanse paspoort. Toch is het niet uitgesloten dat hij straks voor de Rode Duivels speelt.

Volgens Het Nieuwsblad heeft Wesley al de informele vraag gekregen hoe hij tegenover de Rode Duivel staat. Mocht hij daar een positief antwoord op geven, is hij zeker nog niet meteen Belgisch international.

Wesley vertoeft nog maar sinds 2016 in België. Hij moet vijf jaar in ons land wonen om in aanmerking te komen voor de Belgische nationaliteit. Mocht Wesley Club Brugge in de zomer dus verlaten voor het buitenland zou hij dan zijn domicilie hier moeten laten staan.

Update 17/04 - 10:30

Het Laatste Nieuws meldt dat Wesley wellicht nooit zal uitkomen voor de Rode Duivels. "De Braziliaan was gecharmeerd door het voorstel van bondscoach Martinez en de KBVB, maar bedankte tijdens een verkennend gesprek meteen vriendelijk", weet de krant.

"De aanvaller heeft zijn zinnen gezet op de Braziliaanse nationale ploeg, voor wie hij in 2020 op de Olympische Spelen in Tokio wil uitkomen. De gesprekken met de Braziliaanse nationale ploeg zijn lopende, voor Wesley is het wachten op een eerste selectie voor de Seleção."

Poll: Zou jij Wesley graag Rode Duivel zien worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  v24  I  sport  I  voetbal  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024