Gefrustreerde Fred Rutten haalt zwaar uit naar Anderlecht

Gefrustreerde Fred Rutten haalt zwaar uit naar Anderlecht
Woensdag 17 april 2019 - 09:01   I   door Redactie

RSC Anderlecht en Fred Rutten beslisten dinsdag na onderling overleg om vroeger dan voorzien uit elkaar te gaan. De twee bleken al snel een slechte match te zijn en de voorbije weken en maanden groeiden de irritaties bij Rutten razendsnel. Hij haalde tijdens zijn periode in Brussel meermaals zwaar uit - binnenskamers wel - naar Anderlecht.

"Zo liep Rutten niet hoog op met de spelersgroep. Rutten vond bijvoorbeeld Adrien Trebel overroepen en overbetaald. De Fransman casht jaarlijks drie miljoen euro bruto, wat Rutten een bewijs van wanbeleid noemde", schrijft Het Laatste Nieuws"Trebel hoorde niet meer dan een waterdrager te zijn, oordeelde hij, en niet de speler die denkt het publiek te moeten vermaken."

Daarnaast oordeelde Rutten ook dat de zó geprezen jonkies van Anderlecht lang niet allemaal klaar zijn voor de top. Enkel in Yari Verschaeren zag Rutten het zitten. Verder irriteerde de Nederlander zich ook mateloos aan het feit dat paars-wit shirtsponsor Adidas in de zomer gaat inruilen voor Joma.

Joma vs. Adidas

"De perfectionist in Rutten begreep niet dat Joma volgend jaar Adidas vervangt als shirtleverancier, want een club als Anderlecht hoort een merk met traditie te hebben", schrijft Het Laatste Nieuws"Ook de zalmroze uitrusting voor op verplaatsing kon op erg weinig begrip rekenen. Niet alleen vond Rutten het spuuglelijk, hij beschouwde die kleur ook als contraproductief."

Poll: Begrijp jij de frustraties waar Rutten mee zat?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024