Transfermarkt: Real verkoopt Courtois, Genk en Club strijden om zelfde speler

Transfermarkt: Real verkoopt Courtois, Genk en Club strijden om zelfde speler
Woensdag 17 april 2019 - 22:12   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Cristiano Ronaldo zou aan het bestuur van Juventus gevraagd hebben om na afloop van dit seizoen met de grove borstel door de spelerskern te gaan. Ronaldo wil in een ploeg spelen die sterk genoeg is om voor de eindzege in de Champions League te strijden.

*Zinédine Zidane is van plan om vanaf volgend seizoen de kaart van Keylor Navas te trekken. Thibaut Courtois zou hij willen verkopen.

*Niet Standard, Anderlecht of Club Brugge, maar wel Genk zou met Felipe Avenatti aan de haal gaan. De huurling van Bologna maakte dit seizoen indruk bij KV Kortrijk.

*Manchester United wil deze zomer fors uithalen op de transfermarkt. Matthijs de Ligt (Ajax), Samuel Umtiti (Barcelona) en Christian Eriksen (Tottenham) zijn nadrukkelijk in beeld.

*Renato Neto ruilt AA Gent mogelijk in voor zijn gewezen werkgever Cercle Brugge. De Vereniging is alvast geïnteresseerd.

*Wesley Moraes heeft in een gesprek met Sport//Voetbalmagazine aangekondigd dat hij Club Brugge na dit seizoen zal verlaten. De Braziliaan wil liefst van al naar de Premier League.

*Het staat nog niet vast dat Eden Hazard naar Real Madrid verhuist. Chelsea wil 116 miljoen euro voor zijn vedette, terwijl Real een transfersom van 80 à 90 miljoen in het hoofd heeft.

Poll: Zal Hazard volgend seizoen bij Real Madrid spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024