Het is nog niet gedaan: volgende bom ontploft bij Anderlecht

Het is nog niet gedaan: volgende bom ontploft bij Anderlecht
Woensdag 17 april 2019 - 12:00   I   door Redactie

De malaise bij RSC Anderlecht houdt aan. Na de gestaakte wedstrijd op het veld van Standard, volgde dinsdag het vertrek van trainer Fred Rutten. Maar daar houdt het nog steeds niet op...

Volgens Het Laatste Nieuws dreigt de volgende bom bij paars-wit nu alweer te ontploffen. Zo zijn er op bestuurlijk probleem serieuze problemen. Die zijn al eventjes aan de gang, maar lopen nu echt wel de spuigaten uit.

"In de omgeving van de opgestapte Rutten horen we dat de werking van het strategisch comité (Coucke, Verschueren, Arnesen, Zetterberg, de coach, en Jean Kindermans, hoofd van de academie) elke hiërarchie mist", schrijft de krant.

Cirkeltjes draaien

"Zo zou een Zweedse linksachter aangebracht door Arnesen op een njet zijn gestuit van Kindermans. Kan Arnesen blijven leven met die 'gecontroleerde onafhankelijkheid'? Michael Verschueren is de bezieler van een strategisch comité, maar als dat niet efficiënt(er) gaat werken, zal de club blijven in cirkeltjes draaien."

Om de chaos een halt toe te roepen zullen Coucke en Verschueren in de komende weken dus ook voor duidelijkheid moeten zorgen binnen het strategisch comité. Benieuwd hoe beide heren dat probleem gaan aanpakken...

Poll: Moet Arnesen meer bevoegdheden krijgen op het vlak van transfers?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024