Vertrekt ook Frank Arnesen alweer bij Anderlecht?

Vertrekt ook Frank Arnesen alweer bij Anderlecht?
Woensdag 17 april 2019 - 17:30   I   door Redactie

Het rommelt nog maar eens bij RSC Anderlecht. Dinsdag werd beslist om de samenwerking met trainer Fred Rutten stop te zetten. Hij is mogelijk niet de enige die paars-wit verlaat...

Zo is er dezer dagen ook onduidelijkheid over de positie van Frank Arnesen. Marc Coucke en Michael Verschueren haalden de Deen als sportief directeur naar Anderlecht, maar tot dusver kon Arnesen zijn stempel nog niet drukken.

Hij zou volgens sommige media niet altijd achter de keuzes van Coucke gestaan hebben. Zo wilde Arnesen eigenlijk het vertrouwen behouden in Rutten - de trainer die hij zelf aanbracht.

Daarnaast kan Arnesen niet zijn ding doen op gebied van transfers. De spelers die hij aanbrengt worden immers voorgelegd aan een comité en pas daarna kan er eventueel sprake zijn van een transfer.

Kern wel/niet goed geneoeg

Last but not least is Arnesen over de huidige kern van paars-wit een andere mening toegedaan dan Coucke en Verschueren. Zij vinden dat de spelers tot meer in staat zijn dan wat ze dit seizoen lieten zien. Arnesen vindt de kern gewoon niet goed genoeg. Hoe lang houdt Arnesen dit nog vol?

Poll: Vind jij dat Frank Arnesen bij Anderlecht moet blijven?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024