Transfermarkt: 'De Bruyne weg bij Manchester City, verrassende transfer voor Vanaken'

Transfermarkt: 'De Bruyne weg bij Manchester City, verrassende transfer voor Vanaken'
Donderdag 18 april 2019 - 22:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Ajax zou belangstelling tonen in Hans Vanaken. De Gouden Schoen is niet happig op een vertrek bij Club Brugge, maar mogelijk kunnen de Amsterdammers hem wel overtuigen.

*Paris Saint-Germain toont opnieuw concrete belangstelling in Kevin De Bruyne. De middenvelder speelt nu al enkele jaren bij Manchester City, waar hij een absolute sterkhouder is.

*Igor De Camargo, 35 intussen, prijst zichzelf aan bij Standard. De spits komt nu uit voor KV Mechelen.

*Volgens Aad de Mos zal er heel wat veranderen bij Anderlecht. "Het hele elftal moet vervangen worden", klinkt het.

*Felice Mazzu, Martin Jol en Kasper Hjulmand zouden de kandidaten zijn om bij Anderlecht Fred Rutten op te volgen als trainer.

*Chelsea zal Kylian Hazard volgend seizoen niet meer bij Cercle Brugge stallen. Mogelijk is een Belgische topclub een optie.

Poll: Zou jij graag Mazzu trainer van Anderlecht zien worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024