Marc Coucke grijpt in en zet Anderlecht-fans op hun plaats

Marc Coucke grijpt in en zet Anderlecht-fans op hun plaats
Donderdag 18 april 2019 - 14:00   I   door Redactie

Marc Coucke zal zondag voor de thuiswedstrijd tegen AA Gent weer aanwezig zijn. De voorzitter van Anderlecht stuurde ook al een e-mail naar zijn stakeholders. De laatste tijd was er ongerustheid onder de vips en sponsors.

“De laatste twee weken waren niet de eenvoudigste, vooral omwille van tegenvallende resultaten. De club heeft begrip voor de frustratie van de supporters, maar aanvaardt de extreme uiting van ongenoegen niet. Ze beantwoordt niet aan onze basiswaarde om in alle omstandigheden - bij winst en verlies - groots te blijven", klinkt het in de -email van Coucke.

"Tegelijk wordt een plan gecommuniceerd voor de heropstanding", schrijft Het Nieuwsblad. "De pijlers: toegeven dat niet alle sportieve beslissingen succesvol waren, trouw blijven aan het sterke jeugdbeleid, geloven in het project dankzij de kapitaalsverhoging, meer communicatie met de fans, en geduld. Want zo wordt gezegd: “Dit zal niet meteen opgelost raken. Maar onze relatie is er één van lange termijn en samen komen we hier sterker uit.”"

Poll: Geloof jij volop in de wederopstanding van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal  I  v24

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024