Transfermarkt: Grote kuis bij Anderlecht, toptransfers voor Tielemans en Trossard

Transfermarkt: Grote kuis bij Anderlecht, toptransfers voor Tielemans en Trossard
Vrijdag 19 april 2019 - 21:15   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Manchester United en Tottenham strijden om de handtekening van Youri Tielemans. Hij moet een slordige 40 miljoen euro kosten.

*Cristiano Ronaldo heeft aan Juventus gevraagd om Mohamed Salah naar de club te halen. Miralem Pjanic, Douglas Costa en Paulo Dybala mogen van de Portugees dan weer weg.

*Goed nieuws voor Eden Hazard: Chelsea is bereid om de Rode Duivel voor een bedrag van om en bij de 100 miljoen euro naar Real Madrid te laten gaan.

*Leandro Trossard verlaat KRC Genk aan het einde van het seizoen voor een Europese subtopper, genre Wolfsburg. Arsenal toont interesse, maar Trossard wil eerst slagen bij een iets kleinere club. Genk zal minstens 20 miljoen euro verdienen aan het vertrek van zijn kapitein.

*Real Madrid gaat 500 miljoen euro neertellen voor Eden Hazard, Paul Pogba, Eder Militao (al getekend) en Kylian Mbappé.

*Anderlecht is zinnens om deze zomer heel wat spelers van de hand te doen. Dennis Appiah, James Lawrence, Ivan Obradovic, Antonio Milic, Yevhen Makarenko, Edo Kayembe, Ivan Santini en Zakaria Bakkali zouden allen op zoek moeten naar een nieuwe club.

*Kenny Saief hoopt op een nieuwe kans bij Anderlecht, maar sluit niet uit dat hij straks een fraaie transfer versiert. Momenteel speelt hij op huurbasis bij FC Cincinatti in de MLS.

*Thibaut Courtois zou dan toch niet aan de kant worden geschoven door Real Madrid. De Belg staat niet op de ‘zware lijst’ met vertrekkers die Zinédine Zidane doorspeelde aan het bestuur.

(Lees verder onder de foto)

*Cristiano Ronaldo zou na de pijnlijke Champions League-exit binnenskamers hebben aangekondigd dat hij weg wil bij Juventus.

*Laurens De Bock speelt volgend seizoen niet meer bij KV Oostende. Zelf hoopt de verdediger op een nieuwe kans bij een Belgische topclub.

Poll: Moet Anderlecht grote kuis houden in zijn spelerskern?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024