Ivan De Witte haalt zwaar uit: "Sommige clubs worden voorgetrokken"

Ivan De Witte haalt zwaar uit:
Zaterdag 20 april 2019 - 10:00   I   door Redactie

Michel Louwagie haalde al uit naar de kalender van Play-off 1 en nu doet ook AA Gent-voorzitter Ivan De Witte dat. "Er zijn gefavoriseerde clubs."

"Michel (Louwagie, red.) had helemaal gelijk toen hij vragen stelde bij de kalender van play-off 1. Die is niet evenwichtig opgesteld - absoluut niet. Niet alleen inzake recuperatiedagen, maar ook in de toewijzing van avondwedstrijden op zondag of in de week. Anderlecht speelt nooit meer op zondagavond! Ze verwijzen daar naar de burgemeester... Een wedstrijd 's avonds om halfnegen is een belasting voor de toeschouwers - zeker op verplaatsing. Mensen moeten de volgende dag gaan werken", zegt De Witte in Het Laatste Nieuws.

"Maar wat stel ik vast? Michel komt dan eens van zijn oren maken, de media pikken dat op, en dat is dan meteen weer weg. Als we niet opletten, is AA Gent volgend jaar weer het slachtoffer. Want ook in de reguliere competitie was er een onevenwicht in het aantal zondagavondmatchen. Andere clubs worden duidelijk gefavoriseerd. Ik wil geen namen noemen, want da's niet mijn boodschap. Een kalender dient sportief correct te zijn."

Poll: Worden sommige clubs gefavoriseerd?

TAGS  I  AA Gent  I  voetbal  I  v24

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024