Boskamp haalt opnieuw keihard uit naar Coucke: "Dan houdt het op"

Boskamp haalt opnieuw keihard uit naar Coucke:
Zaterdag 20 april 2019 - 15:32   I   door Redactie

Johan Boskamp haalde in het verleden al uit naar Marc Coucke en dat doet hij nu opnieuw. Hij kraakt het beleid van Anderlecht.

“Ik heb het vaak gezegd: ik begrijp echt niet wat er daar bij Anderlecht allemaal aan de hand is. Als je je supporters nu al je beleid laat bepalen, dan houdt het op", zegt Boskamp in Het Belang van Limburg. "Supporters mogen een mening hebben, maar als je het zover laat gaan dat ze de trainer buiten krijgen of de opstelling gaan maken, dat kan toch niet."

"Het kan zijn dat het bestuur het eens is met wat de fans vragen, toch moet je dan laten zien wie de baas is. Anderlecht is een losgeslagen schip. Stuurloos. Het kan nooit toeval zijn dat Marc Coucke in Vietnam zit. Hij laat Michael Verschueren het vuile werk doen.”

“Ik zit al heel lang in het Belgisch voetbal, maar zo ver heb ik paars-wit nooit zien zinken", vervolgt Boskamp. "Het Anderlecht van mijn tijd kwam altijd terug, omdat de naam Vanden Stock stond voor voetbalkennis. Nu begin je steeds meer te twijfelen aan de top. Het feit dat je een aspirientje maakt, wil nog niet zeggen dat je iets van voetbal snapt.”

Poll: Heeft Boskamp gelijk?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024