'Marc Coucke maakt Anderlecht-fans plots héél gelukkig'

'Marc Coucke maakt Anderlecht-fans plots héél gelukkig'
Maandag 22 april 2019 - 08:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht snakt ondertussen naar een eerste overwinning in play-off 1, maar toch lijkt de wederopstanding ingezet. Na het ontslag van trainer Fred Rutten trekt paars-wit resoluut de kaart van de jeugd. Of hoe voorzitter Marc Coucke de fans plots héél gelukkig maakt.

Het Nieuwsblad merkt op dat Anderlecht de juiste weg is ingeslagen na het vertrek van Rutten. "Het is deze weg die de fans willen dat de club resoluut inslaat: de eigen talentrijke jeugd aangevuld met meer ervaren en klasrijke aankopen", schrijft de krant.

Toch zal paars-wit in de komende weken nog te kampen krijgen met groeipijnen, zo voorspelt HNB. "Anderlecht kreeg tegen Gent de beste kansen, maar worstelt nog met vertrouwen en het gebrek aan pure kwaliteit. Het is een vaststelling die al eerder werd gemaakt."

"We gaan er dus vanuit dat Belhocine nu aan de heropbouw is begonnen. Van het vertrouwen en een systeem voor volgend seizoen. De eerste stap is al genomen, de tweede moet nog volgen. Ook is er meer persoonlijkheid nodig. Leiderschap."

Poll: Is het een goede zaak dat de Anderlecht-jeugd meer kansen krijgt?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024