De Vlieger haalt zwaar uit: "Hoe gek en hoe raar is dit eigenlijk?!"

De Vlieger haalt zwaar uit:
Maandag 22 april 2019 - 13:00   I   door Redactie

Geert De Vlieger heeft in Sports Late Night zwaar uitgehaald. De analist snapt er geen snars van dat er een week na datum nog steeds geen officiële uitleg is verschaf over de onterechte strafschop die KRC Genk in de topper tegen Club Brugge kreeg. De Vlieger spaart Johan Verbist en Frank De Bleeckere dan ook niet meer.

"Wat ik vooral opvallend vind aan het voorval is wat er afgelopen week is gebeurd. We zijn ondertussen een nieuwe speeldag ingegaan en de scheidsrechtersbaas (Johan Verbist, nvdr.) heeft nog niet eens gecommuniceerd over die bewuste fase. Normaal bespreekt hij de VAR-fases, of het nu om een goede of slechte beslissing ging, altijd openlijk. Deze week deed hij dat niét."

"Nu hebben we via via moeten vernemen dat het onvrijwillige handspel van Brandon Mechele eigenlijk niet bestraft had mogen worden. Maar vanuit de scheidsrechterscommissie blijft het stil. Zowel Johan Verbist als Frank De Bleeckere heeft nog niet uitgelegd hoe het nu precies zit."

"Er is iets aan de hand"

"De scheidsrechters zijn een uur voor aanvang van de vijfde speeldag in play-off 1 op de hoogte gebracht van de uitzondering op de handsregel. Maar van officiële communicatie naar buiten toe is er geen sprake. Hoe gek en hoe raar is dit eigenlijk?! Het is al een hele week radiostilte. Er is iets aan de hand. Letterlijk en figuurlijk", besloot een zichtbaar geërgerde De Vlieger.

Poll: Heeft De Vlieger gelijk dat hij uitleg vraagt?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Standard  I  Antwerp

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024