Degryse: "Dit is een flater van de bovenste plank en niet goed te praten"

Degryse:
Maandag 22 april 2019 - 14:00   I   door Redactie

Het huidige seizoen in de Jupiler Pro League nadert stilaan zijn apotheose. Zowat iedereen loopt op de toppen van zijn tenen en dan is het uiteraard vervelend als de scheidsrechters fouten maken.

Een week na datum is er bijvoorbeeld nog steeds heel wat te doen over de onterechte penalty die KRC Genk kreeg in de topper tegen Club Brugge. Brandon Mechele kreeg de bal ongelukkig tegen de arm en scheids Alexandre Boucaut legde het leer, op aanraden van de VAR, op de stip.

De nieuwe regels omtrent hands zouden die beslissing rechtvaardigen, klonk het in eerste instantie. Ware het niet dat Frank De Bleeckere, Talent & Elite Referee Manager bij de KBVB, de uitzonderingen op de regel was vergeten te vermelden in de Powerpointpresentatie die hij doorstuurde naar de refs.

"Onbegrijpelijk dat zoiets is kunnen gebeuren"

"Dat is een flater van de bovenste plank. Het is onbegrijpelijk dat zoiets is kunnen gebeuren", aldus analist Marc Degryse in Sports Late Night. "Dit valt nu niet meer goed te praten, maar toch mogen De Bleeckere en co het wel eens uitleggen, hé."

Poll: Heeft Degryse gelijk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  voetbal  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Antwerp  I  Standard

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024