Ruud Vormer flink geïrriteerd tijdens TV-interview: "Je overdrijft!"

Ruud Vormer flink geïrriteerd tijdens TV-interview:
Maandag 22 april 2019 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge moest maandagnamiddag vrede nemen met een gelijkspel op het veld van Antwerp. Ruud Vormer, de aanvoerder van blauw-zwart had er uiteraard flink de pest in en dat bleek in een TV-interview vlak na het laatste fluitsignaal.

"Of het nu voorbij is? Neen, het is pas voorbij op de laatste speeldag", aldus Vormer voor de camera van Play Sports. "Nu staan we zes punten achter en moeten we gewoon naar onszelf kijken en wedstrijden proberen te winnen. We moeten blijven doorgaan."

Vormer was zichtbaar geïrriteerd dat het 0-0 bleef. "Het is altijd een domper als het 0-0 blijft, maar we moeten nu gewoon positief blijven. We moeten ons eigen spel blijven spelen en dan zien we wel waar we stranden."

"We laten nog steeds aardig voetbal zien"

"Dat het goede voetbal van tijdens de eerste drie speeldagen in play-off 1 volledig weg is? Daar ben ik het niet mee eens. Ik vind dat je een beetje overdrijft", richtte de Nederlander zich tot de interviewer van dienst. "We laten nog steeds aardig voetbal zien, hoor."

"We maken alleen onze kansen niet af. Als we dat straks wel weer doen, zullen jullie plots weer zeggen dat we geweldig voetbal spelen. Zo gaat het toch, hé?", besloot Vormer.

Poll: Vind jij dat Club Brugge nog steeds goed speelt?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  voetbal

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024