Ivan Leko reageert na Antwerp-Club op nieuwe blunder van VAR

Ivan Leko reageert na Antwerp-Club op nieuwe blunder van VAR
Maandag 22 april 2019 - 17:08   I   door Redactie

Club Brugge slaagde er maandagnamiddag niet in om te gaan winnen op het veld van Royal Antwerp FC. Het bleef 0-0 en zo lijdt blauw-zwart dus zuur puntenverlies in de titelstrijd.

Tijdens en ook na afloop van Antwerp-Club Brugge was er heel wat te doen over de fase waarbij Jelle Van Damme Club-spits Loïs Openda tegen de grond werkte. Bij de Bruggelingen zijn ze van mening dat de VAR had moeten ingrijpen en dat leken de beelden toch ook uit te wijzen.

Het was ook Ivan Leko opgevallen. “Het is jammer. Iedereen spreekt over die fase met Van Damme en Openda. Ik vind dat de VAR de scheidsrechter toch even naar het televisiescherm had moeten roepen. Dan kon hij die fase eens bekijken.”

"Dit beslist over winst of verlies"

“Je weet op voorhand dat bij een wedstrijd tussen Antwerp en Club Brugge details zullen beslissen over winst of verlies. Deze fase had voor ons in een 0-1-voorsprong kunnen resulteren. Dit was een superbelangrijke fase.”

Afsluiten deed Leko met een vervelende conclusie. “We hebben nu 10 op 15 gepakt in onze eerste drie wedstrijden. In de twee matchen die we niet wonnen speelde de VAR een rol. Dat is erg jammer.”

Poll: Had de VAR hier moeten ingrijpen?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  voetbal  I  sport

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024