Transfermarkt: Verrassende toptrainer voor Anderlecht, Bongonda maakt keuze

Transfermarkt: Verrassende toptrainer voor Anderlecht, Bongonda maakt keuze
Dinsdag 23 april 2019 - 22:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Theo Bongonda, in de belangstelling van onder meer Anderlecht en Club Brugge, zal Zulte Waregem verlaten. Binnen twee of drie weken hakt hij de knoop definitief door, zo laat hij zelf weten.

*Benfica zou Mile Svilar aan de kant schuiven. De Jonge doelman voldoet er niet als tweede keeper.

*Philipp Cocu zou weer nadrukkelijk in beeld zijn bij Anderlecht om er de nieuwe coach te worden. De Nederlander zit momenteel nog steeds zonder club.

*Wolfsburg is zeer concreet voor Leandro Trossard. De Rode Duivel van Genk ziet een verhuis naar de Bundesliga ook helemaal zitten.

*Anderlecht lijkt het te hebben gehad met Adrien Trebel. De middenvelder zou richting de exit geduwd worden zodat er budgettair extra ruimte vrijkomt voor nieuwe spelers.

*Anderlecht toont belangstelling in Michael Vlap van Heerenveen. De middenvelder kost echter tussen de 5 en 10 miljoen euro.

*Birger Verstraete vertrekt mogelijk bij AA Gent. Hij kan immers rekenen op de belangstelling van het Engelse Watford.

Poll: Verwacht jij dat Trossard in de zomer vertrekt bij Genk?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024