Delferière spreekt voor het eerst: "Voor alle duidelijkheid: ja!"

Delferière spreekt voor het eerst:
Dinsdag 23 april 2019 - 16:15   I   door Redactie

Scheidsrechter Sébastien Delferière en zijn advocaat Louis Derwa zijn aan een tegenoffensief begonnen in 'Operatie Propere Handen'. “Ik zal bewijzen dat ik niets illegaal gedaan heb”, zegt de ref op Facebook.

Delferière spreekt dus voor het eerst. Hij deed dat in een boodschap op Facebook.  “Voor alle duidelijkheid... JA... de 90 minuten per speeldag mis ik enorm veel... mijn assistenten... de spelers... trainers... bestuursleden... supporters... ik ga bewijzen dat ik niets illegaal gedaan heb!!!”

Delferière is in staat van beschuldiging gesteld voor deelname aan een misdaadorganisatie, het witwassen van geld en privécorruptie. Hij had ook een nauwe band met spelersmakelaar Dejan Veljkovic.

“Meneer Delferière verstopt niet dat hij relaties onderhield met meneer Veljkovic”, vertelde zijn advocaat Louis Derwa eerder al aan de RTBF. “Net zoals hij relaties onderhield met alle acteurs van het voetbal. Of het nu clubleiders, clubs, collega’s zijn. Als je in een professioneel milieu actief bent ontwikkel je mettertijd automatisch min of meer vriendschappelijke relaties met collega’s of mensen die je vaak ziet.”

Poll: Geloof jij in de onschuld van Delferière?

TAGS  I  Operatie Propere Handen  I  sport  I  voetbal  I  v24

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024