'Van Holsbeeck en Bayat serieus in de problemen na inval bij Anderlecht'

'Van Holsbeeck en Bayat serieus in de problemen na inval bij Anderlecht'
Woensdag 24 april 2019 - 11:30   I   door Redactie

De politie is woensdagvoormiddag binnengevallen bij RSC Anderlecht. Een dertigtal speurders verzamelde op het oefencomplex in Neerpede. De acties kaderen in een onderzoek naar witwaspraktijken en het opzetten van een criminele organisatie, waarbij vooral spelersmakelaars geviseerd worden.

Volgens Het Laatste Nieuws zijn de speurders bij Anderlecht op zoek naar informatie over transfers uit het verleden, toen Roger Vanden Stock nog voorzitter was en Herman Van Holsbeeck manager was.

Van Holsbeeck zou door deze inval serieus in de problemen kunnen komen. Marc Coucke, de huidige voorzitter van Anderlecht, liet onlangs nog verstaan dat er sinds zijn intrede bij paars-wit al heel wat lijken uit de kast gevallen zijn.

Coucke zette niet voor niets de samenwerking met Van Holsbeeck al heel snel stop. Ook met spelersmakelaar Mogi Bayat wil Coucke liever geen zaken meer doen. Als blijkt dat Van Holsbeeck en Bayat destijds zaken hebben gedaan die niet door de beugel kunnen, dan krijgt deze zaak ongetwijfeld nog een staartje. Beide heren kunnen dan serieus in de problemen komen.

Poll: Denk jij dat Van Holsbeeck destijds dingen mispeuterd heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024