Verschueren is erg geschrokken bij Anderlecht: "In een paar maanden tijd"

Verschueren is erg geschrokken bij Anderlecht:
Donderdag 25 april 2019 - 19:30   I   door Redactie

Anderlecht verscheen vanmiddag voor de Geschillencommissie na het wangedrag van de fans. Michael Verschueren nam ook even de tijd om met Het Nieuwsblad te praten over de inval van de politie woensdag op de club.

Anderlecht komt de laatste tijd voortdurend in een negatief daglicht te staan. “Het is een en-en-enverhaal aan het worden”, zegt Verschueren. “In een paar maanden tijd hebben we al het negatieve over Anderlecht over ons heen gekregen. En dat is spijtig, dat het merk Anderlecht op die manier in een slecht daglicht geduwd wordt. Het strookt ook niet met beleid dat we de laatste maanden aan het voeren zijn.”

"Wij voeren een beleid waarin we geen zaken doen met verdachte mensen, toch niet zolang hun naam niet gezuiverd is", vervolgt Verschueren. "En dat blijven we uitstralen. Kijk, onze voorzitter is altijd een voortrekker geweest in het dossier omtrent Propere Handen. En wij als club hebben meteen beslist om een nieuwe manier van werken te ontwikkelen."

"Het is gewoon jammer dat dit bij ons gebeurt, want hoe ik het begrepen heb, is men op zoek naar illegale transacties omtrent een of meerdere transfers uit het verleden. Het kan evengoed zijn dat er morgen iemand bij een andere club binnenvalt om een bepaald dossier uit te spitten.”

Poll: Geloof jij dat het huidige bestuur zuiver en goed bezig is?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024