Invaller Fellaini helpt Man U mee aan punt ondanks ijzersterke Mignolet

Zondag 15 januari 2017 - 18:47   I   door Redactie

De topper tussen de twee aartsrivalen Manchester United en Liverpool is onbeslist geëindigd. Het werd uiteindelijk 1-1 na een late gelijkmaker van Zlatan Ibrahimovic.

James Milner had Liverpool kort voor het halfuur op voorsprong gebracht vanaf de stip. Dat Man United aan de rust nog niet langszij kwam, was door Simon Mignolet. De doelman van Liverpool keepte een fantastische wedstrijd. Hij deed enkele geweldige saves.

Ook in de tweede helft stond Mignolet er en hield hij op schitterende wijze Wayne Rooney van een doelpunt. Niet veel later was het echter toch raak. Marouane Fellaini - in het slotkwartier ingevallen - kopte op de paal en in de herneming scoorde Zlatan Ibrahimovic. Valencia stond bij die goal wel buitenspel.