'Club Brugge mikt hoog en informeert bij Liverpool naar Rode Duivel'

'Club Brugge mikt hoog en informeert bij Liverpool naar Rode Duivel'
Dinsdag 30 april 2019 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge is achter de schermen al bezig met zijn huiswerk voor volgend seizoen. Blauw-zwart speurt de transfermarkt af, op zoek naar potentiële versterkingen. Club kwam zelfs even uit bij... Simon Mignolet.

De 31-jarige is al een tijdje de vaste reservedoelman van Liverpool. Mignolet wil graag opnieuw ergens eerste doelman zijn, maar voor Club Brugge wordt het wel moeilijk om de Rode Duivel te strikken.

Hoge looneisen

"In de zoektocht naar een nieuwe doelman was bij Club eerder ook de naam van Simon Mignolet (31) ter sprake gekomen. Na twee seizoenen op de bank van Liverpool houdt die alle opties open. Club snuffelde voorzichtig aan het dossier, tot... zijn makelaar de vraagprijs en het loonbriefje meedeelde", schrijft Het Laatste Nieuws.

"Mignolet kost zo'n vijf miljoen euro en verdient tegenwoordig zo'n 100.000 euro per week, wat een transfer naar Club financieel bijzonder zwaar zou maken, zelfs mits een inspanning", voegt de krant er nog aan toe.

Butez

Ondertussen zou Club daarom op Jean Butez (23) van Moeskroen mikken. De Fransman maakte dit seizoen veel indruk en is beschikbaar voor 3 miljoen euro. Ook Standard mikt op de goalie.

Poll: Denk jij dat Mignolet haalbaar is voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Liverpool  I  Rode Duivels  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024