Annelien Coorevits: "Alle gore details over onze seks passeren de revue"

Annelien Coorevits:
Woensdag 01 mei 2019 - 10:00   I   door Redactie

Annelien Coorevits, de vrouw van Olivier Deschacht, doet opmerkelijke onthullingen in Humo. Daarin vertelt ze hoe openlijk zij en haar familie over seks praten.

"Mijn zussen, mijn broer en ik zeggen echt alles tegen elkaar. Alle gore details passeren de revue, ook als onze ouders erbij zitten", lacht Annelien. "Mijn pa voelt zich dan wel ongemakkelijk, maar mijn moeder is het intussen gewoon. Ze is trouwens single, dus op zich is het niet slecht dat ze up-to-date wordt gehouden."

Coorevits is wel realistisch in de liefde. "Ik geloof sowieso al niet in het concept van ‘de ware’, van de soulmate. Ik denk dat elke mens met heel veel verschillende mensen gelukkig zou kunnen zijn. En dat het vooral van timing en toeval afhangt bij wie je uiteindelijk terechtkomt."

"Ik zie Olivier enorm graag, hè. Maar als Disney-fan vond ik het jammer dat met ouder worden ook het besef kwam dat de prins op het witte paard niet bestaat (lacht). Eigenlijk zou er een sequel moeten komen op al die sprookjes. Wat gebeurt er tien jaar nadat Sneeuw witje en de prins samen te paard zijn weggereden?"

Poll: Zou jij graag Annelien eens in het echte leven ontmoeten?

TAGS  I  Annelien Coorevits  I  v24  I  sport  I  voetbal

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022