'Erg verrassend transfernieuws over Zinho Vanheusden'

'Erg verrassend transfernieuws over Zinho Vanheusden'
Vrijdag 03 mei 2019 - 10:00   I   door Redactie

Zinho Vanheusden speelt ondertussen al anderhalf jaar op uitleenbasis bij Standard. Of de jonge verdediger ook volgend seizoen nog op Sclessin te bewonderen zal zijn, is evenwel zeer de vraag.

Het Nieuwsblad meldt dat Internazionale, de moederclub van Vanheusden, van plan is om de speler te verkopen. "Om te voldoen aan de Financial Fairplay-sancties heeft de Italiaanse topclub voor 30 juni maar liefst 35 miljoen euro nodig", schrijft Het Nieuwsblad.

"Het plan A van Inter is natuurlijk om een vedette à la Mauro Icardi of Ivan Perisic te verkopen. Het alternatief is meerdere jonge uitgeleende spelers van de hand te doen. Daarvoor komt Zinho Vanheusden in aanmerking. De verdediger wordt al anderhalf jaar verhuurd aan Standard. Het liefst wil hij zijn verhuur in Luik met één jaar verlengen, want Inter trok met Diego Godin van Atlético ook al een ervaren verdediger aan."

Onbetaalbaar

"Mogelijk wordt het nu een definitieve transfer. De vraagprijs van Vanheusden is momenteel wel bepaald op 30 miljoen euro. Mocht hij effectief op de transferlijst komen, dan zakt dat wellicht naar 10 à 15 miljoen, maar dat blijft onbetaalbaar voor een Belgische topclub", besluit de krant.

Poll: Is Vanheusden 30 miljoen euro waard?

TAGS  I  Standard  I  Internazionale  I  Rode Duivels  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024