'Leandro Trossard onderhandelt met Europese grootmacht'

'Leandro Trossard onderhandelt met Europese grootmacht'
Vrijdag 03 mei 2019 - 19:00   I   door Redactie

Het staat nu al vast dat Leandro Trossard volgend seizoen niet meer bij KRC Genk voetbalt. De 24-jarige flankaanvaller voelt zichzelf klaar voor een stap hogerop en aan interesse is er geen gebrek.

"Voor minder dan 20 miljoen heb je Leandro niet. En dat betaalt Gladbach niet", valt Trossards zaakwaarnemer Josy Comhair in Het Nieuwsblad met de deur in huis. "Wolfsburg? Er is nog met geen enkele club een akkoord. Maar ik denk wel dat Duitsland een mooi land is voor hem."

"Via Duitsland kan je nog een stap ­hogerop zetten. Want bij Arsenal zit je al meteen op het hoogste niveau en kan je bijna alleen nog maar zakken. Maar ja, het kan ook Arsenal worden", gaat Comhair verder. Met de Engelse en Europese grootmacht waren er zelfs al verkennende gesprekken, zo blijkt.

Arsenal

"In januari hadden we nog een afspraak in Hasselt. Ik was te laat - ik zat bij Leandro voor zijn bouw - en toen ik arriveerde, bleek dat ze uitgebreid wilden eten. Daar had ik de tijd niet voor. Ik wilde een spaghetti. (lacht) We hebben goed gelachen. En Arsenal feliciteerde me dat hij toch nog een jaar bij Genk was gebleven. Alles zal afhangen van hoe graag ze hem willen. De trainer wordt een belangrijke factor."

Poll: Is Trossard goed genoeg om het te maken aan de absolute top?

TAGS  I  KRC Genk  I  Arsenal  I  voetbal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024