"Vanhaezebrouck zal Trebel over zes maanden onder zijn hoede hebben"

Maandag 16 januari 2017 - 15:14   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck greep naast Adrien Trebel bij AA Gent. Volgens Stefaan Van Loock moet de coach van AA Gent echter niet wanhopen.

Van Loock verwijst naar de geruchten dat Vanhaezebrouck straks mogelijk bij Anderlecht aan de slag gaat.  "Dat Hein Vanhaezebrouck Adrien Trebel met zes maanden vertraging onder zijn hoede zal hebben? Het wordt alvast in de ‘wandelgangen’ gefluisterd dat HVH volgend seizoen dagelijks vanuit het idyllische Maarkedal niet langer naar Gentbrugge maar naar Neerpede zal rijden", aldus de journalist op Dewitteduivel.com.

"Anderlecht heeft het hier wel erg ‘slim’ gespeeld – het begrip collegialiteit is al langer dan vandaag uit het voetbalwoordenboek geschrapt-  en is Trebel na het vertrek van Defour allicht de speler die het best bij dit profiel aanleunt", aldus Van Loock. "De dreigende overbevolking op het middenveld van René Weiler kan ook worden opgelost door Leander Dendoncker –tijdelijk- een rijtje naar achter te schuiven om de afwezigheid van Kara (Africa Cup) op te vangen. Hoe dan ook sterk werk van Herman Van Holsbeeck die de recente twijfels omtrent zijn koopmanskunsten de kop heeft ingedrukt. Geleerd uit te veel slechte ervaringen."

TAGS  I  Anderlecht  I   Hein Vanhaezebrouck  I   Adrien Trebel  I   AA Gent

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024