Victor Vazquez verhuist mogelijk verrassend naar deze Belgische topclub

Victor Vazquez verhuist mogelijk verrassend naar deze Belgische topclub
Woensdag 08 mei 2019 - 09:00   I   door Redactie

Victor Vazquez is ondertussen 32 jaar oud, maar de Spaanse spelmaker is naar eigen zeggen nog niet versleten. Meer zelfs: Vazquez droomt van een terugkeer naar België.

Als het van Vazquez afhangt, dan wil hij dolgraag terugkeren naar Club Brugge. Al beseft de Spanjaard zelf dat dat moeilijk wordt. "Ik kijk niet gefrustreerd terug", zegt Vazquez over de periode waarin hij met Club enkele keren naast de titel greep. "Integendeel. Ik zou graag terugkeren naar Club.”

"Misschien wordt het moeilijk als speler. Maar wie weet na dit avontuur in Qatar. Als mijn lichaam nog altijd op een hoger niveau kan spelen - we moeten eerlijk zijn, Brugge is een niveau hoger - ga ik, als ze mij vragen. Ook aan mijn vrouw zou ik dat geen twee keer moeten vragen. We love Bruges."

"Brugge zal altijd mijn tweede thuis blijven"

"Of misschien als coach, wie weet", vervolgt Vazquez. "Want als ik stop met voetballen, wil ik coach worden. Ik zeg altijd dat ik in Spanje mijn voetbalcarrière wil afsluiten, maar dat zou heel moeilijk zijn. Barcelona is mijn hometown, Brugge zal altijd mijn tweede thuis blijven.”

Poll: Denk jij dat Vazquez goed genoeg is om nog mee te draaien bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024