Transfermarkt: verrassende transfers voor Kompany en Lukaku, topspeler voor RSCA?

Transfermarkt: verrassende transfers voor Kompany en Lukaku, topspeler voor RSCA?
Maandag 13 mei 2019 - 17:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*PSG zou 100 miljoen euro veil hebben voor Romelu Lukaku. Die mag weg bij Manchester United.

*Vincent Kompany speelt volgend seizoen mogelijk bij New York City FC, de zusterclub van Manchester City.

*Anderlecht heeft een oogje op Alexander Isak. De spits speelt op uitleenbasis bij Willem II, maar is eigendom van Borussia Dortmund.

*Dieumerci Mbokani wil bij Anderlecht een contract van twee seizoenen en een jaarloon van rond het miljoen euro. Of paars-wit toehapt, moet nog blijken.

*Marc Wilmots wordt wellicht de nieuwe bondscoach van Iran. Wilmots is in vergevorderde onderhandelingen met de Iraanse bond.

*Youri Tielemans is op weg naar Bayern München. De Rode Duivel zou een verhuis naar Bayern verkiezen boven een verlengd verblijf in de Premier League.

*Lionel Messi wil dat Barcelona niemand minder dan Neymar terughaalt naar Camp Nou.

Poll: Is Tielemans op dit moment al klaar voor Bayern München?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024