Bölöni haalt zwaar uit: "Hoe heeft men het zover laten komen met KV Mechelen?"

Bölöni haalt zwaar uit:
Dinsdag 14 mei 2019 - 14:00   I   door Redactie

Laszlo Bölöni stoort zich mateloos aan de onduidelijkheid over de Europese tickets. Welke positie geeft nu recht op welk Europees ticket? Niemand die het nog weet door de mogelijke veroordeling van KV Mechelen.

“We kunnen maar beter 4 op 6 pakken, dan zijn we zeker van onze derde plaats”, beseft Bölöni bij Het Nieuwsblad. Anders dreigt nog de finale met de winnaar van Play-off 2.“Hoe het met de vermoeidheid gesteld is? Zoals bij iedere ploeg in deze fase van het seizoen, schat ik. Doorheen het jaar hebben we weinig fysieke problemen gekend. De mentale vermoeidheid is er natuurlijk wel.”

"Ik begrijp niet dan men het zo ver heeft laten komen met heel dat gedoe rond KV Mechelen. Als alles goed gaat, vertrek ik volgende week op vakantie. Toch zal ik nog niet weten of we twee, drie of misschien géén Europese voorrondes spelen (is afhankelijk van een eventuele Mechelse veroordeling, red.). De situatie heeft een impact op alle ploegen en beïnvloedt álles: de rustperiode van mijn spelers, maar ook de voorbereiding op het volgende seizoen.”

Poll: Heeft Bölöni gelijk?

TAGS  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024