'Leroy Sane verlaat Manchester City en tekent bij deze Europese grootmacht'

'Leroy Sane verlaat Manchester City en tekent bij deze Europese grootmacht'
Woensdag 15 mei 2019 - 11:00   I   door Redactie

Leroy Sane en Manchester City zitten om ramkoers. De Duitse flankaanvaller ligt niet meteen in de bovenste schuif bij trainer Pep Guardiola. En dat is nog niet alles, want Sane wil ook zijn contract bij City niet verlengen.

De huidige overeenkomst van Sane loopt nog door tot de zomer van 2021. Bij Manchester City willen ze het contract van de 23-jarige Duitser openbreken, maar Sane staat niet te springen om bij te tekenen.

De nukkige winger lag al meermaals overhoopt met Pep Guardiola en bekocht dat de jongste maanden vaak met een plaats op de bank. Sane wil garanties, maar die kan City hem niet geven.

Bayern onderneemt actie

Een transfer lijkt volgens verschillende Engelse en Duitse media de enige oplossing. Bayern München wil Sane alvast met open armen ontvangen. De Duitse recordkampioen zou reeds de onderhandelingen met City over een transfer van Sane geopend hebben.

Bayern is bereid om ver te gaan voor Sane. Het ziet in de pijlsnelle vleugelspeler een geschikte opvolger voor Franck Ribéry en Arjen Robben. Sane zelf zou de transfer zien zitten en bereid zijn om bij Bayern te tekenen.

Poll: Zou jij Sane graag bij Bayern München zien spelen?

TAGS  I  Manchester City  I  Bayern München

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024