'Stevig bod op Philippe Clement, KRC Genk kan er niet tegenop'

'Stevig bod op Philippe Clement, KRC Genk kan er niet tegenop'
Woensdag 15 mei 2019 - 13:30   I   door Redactie

Philippe Clement is tot nader order nog steeds de trainer van KRC Genk. Of dat ook volgend seizoen nog het geval zal zijn, moet na afloop van de play-offs blijken. Clement is immers erg gewild, vooral door zijn ex-werkgever Club Brugge.

"De opvolger van Ivan Leko zat misschien afgeopen zondag in de dug-out van de bezoekers. Twee jaar geleden vonden ze in Brugge Philippe Clement nog niet rijp genoeg om na Michel Preud’homme te komen, maar inmiddels staat hij als trainer veel verder: zes maanden lof in Beveren, KRC Genk overgenomen toen het negende stond, er een bekerfinale mee gehaald en nu misschien de titel en Europees een goed parcours", schrijft Sport/Voetbalmagazine over de potentiële overstap van Clement.

Volgens het weekblad is het aan Clement om te beslissen. "De bal ligt in het kamp van de Waaslander. Genk doet er alles aan om Clement te overtuigen om te blijven - het wil zijn contract van onbepaalde duur omzetten in eentje van bepaalde duur met een nog betere verloning."

Stevig bod

"Maar ze weten in Limburg ook: als er een echt stevig bod komt, kunnen ze daar niet tegenop. In het voordeel van KRC speelt de Champions League als uitdaging, in hun nadeel naast het financiële een dreigende uittocht."

Poll: Denk jij dat Clement volgend seizoen nog trainer is van Genk?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024