Sterkhouder verlaat Genk na de titel: "Dit is het ideale moment"

Sterkhouder verlaat Genk na de titel:
Donderdag 16 mei 2019 - 22:51   I   door Redactie

Racing Genk is kampioen geworden. Eén van de absolute sterkhouders was zonder meer Leandro Trossard. Volgens Marc Degryse zal hij allicht vertrekken.

"Trossard is volwassen geworden. Als je op het juiste moment nóg meer verantwoordelijkheid krijgt van je trainer, voel je dat als speler. Er worden niet alleen meer een paar goeie acties van hem verwacht, het is ook zijn taak om voor resultaten te zorgen. Iets wat hij trouwens ook doet. Kijk naar zijn doelpunten in deze play-offs: tegen Club, op Standard, in Gent – een schitterende goal. Talent heeft Trossard altijd gehad, maar nu komt het er helemaal uit", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

"Deze zomer lijkt me dan ook hét moment om de stap naar het buitenland te zetten. Naar een goeie competitie. Hij heeft er, met zijn 24 jaar, de ideale leeftijd voor. Belangrijk is wel dat hij kiest voor een dominante ploeg. Want zie naar Izquierdo bij Brighton; dat blijft een moeilijk verhaal. Het is er vechten om te overleven. Trossard moet naar een club die voetbalt zoals Genk."

Poll: Is dit het ideale moment voor Trossard om te vertrekken?

TAGS  I  KRC Genk  I  sport  I  voetbal

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024