Club Brugge wordt koud gepakt: 'Hans Vanaken is op weg naar Ajax'

Club Brugge wordt koud gepakt: 'Hans Vanaken is op weg naar Ajax'
Vrijdag 17 mei 2019 - 09:00   I   door Redactie

Speelt Hans Vanaken aanstaande zondag zijn laatste wedstrijd in een shirt van Club Brugge? Het is goed mogelijk. De Profvoetballer van het Jaar zou zijn huidige club immers kunnen inruilen voor... Ajax.

Ajax, dit jaar tot in de halve finales van de Champions League geraakt, is erg geïnteresseerd in Vanaken. Donderdag stuurde de Nederlandse landskampioen een scout naar het duel tussen Standard en Club Brugge om Vanaken te bekijken.

De Amsterdammers zouden Vanaken al een tijdje volgen en in de aanvallende middenvelder een uitstekende speler zien om het huidige elftal te versterken.

Bij Ajax moeten ze rekening houden met het vertrek van enkele kleppers, waaronder Hakim Ziyech en Dusan Tadic. Vanaken zou één van die twee kunnen vervangen. Ook PSV, de club waar Vanaken een deel van zijn jeugdopleiding genoot, houdt de situatie van de Limburger in de gaten.

Borussia Dortmund

Tijdens de voorbije weken en maanden werd Vanaken ook al in verband gebracht met een overstap naar Borussia Dortmund. De Duitsers zouden evenwel de voorkeur geven aan Thorgan Hazard.

Poll: Zou Ajax een goede club zijn voor Vanaken?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSV  I  Ajax  I  Borussia Dortmund

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024