'Érg opmerkelijke details over terugkeer van Vincent Kompany uitgelekt'

'Érg opmerkelijke details over terugkeer van Vincent Kompany uitgelekt'
Maandag 20 mei 2019 - 08:30   I   door Redactie

Vincent Kompany is vanaf volgend seizoen speler-trainer bij RSC Anderlecht. Dat nieuws maakten beide partijen zondagmiddag bekend via hun officiële kanalen. Het nieuws sloeg in als een bom, maar toch stond het al even vast dat Kompany zou terugkeren naar het Constant Vanden Stockstadion.

Het Nieuwsblad onthult dat Kompany twee weken geleden al een akkoord bereikte met Anderlecht. "Afgelopen week was dé stunt van de eeuw één groot staatsgeheim", schrijft de krant op maandag. "Verschueren liep al enkele dagen nerveus rond. De deal met Kompany was dan al dik twee weken afgerond en eigenlijk wilde hij het van de daken schreeuwen, maar het mocht absoluut niet uitlekken."

"Vince The Prince moest eerst de titel en de FA Cup winnen met Man City en daar een spetterend afscheid krijgen. Maar de tranen in zijn ogen na zijn fantastische, bijna-kampioenengoal tegen Leicester waren toen al afscheids­tranen. En toch was zwijgen o zo moeilijk, want vorige week stuurde Verschueren Junior ook al een berichtje naar zijn vader Mister Michel om te melden dat er 'iets heel speciaals' stond te gebeuren dat hem 'heel gelukkig zou maken.'"

"Zelfs vader Pierre Kompany mocht er niets van afweten"

"Alles moest zo lang mogelijk onder de radar blijven. Zelfs vader Pierre Kompany mocht er eigenlijk niets van afweten. Zelfs voor de bekendmaking van het grote nieuws ging de club erg omzichtig te werk. Paars-wit wilde Kompany aankondigen met een videoboodschap, maar maakte die pas zo laat mogelijk."

"De video's werden pas vorige vrijdag opgenomen en zaterdag gemonteerd. Productiehuis Geronimo werd ingeschakeld en maakte een flitsende boodschap: 'Als het fort onder vuur ligt, heb je een krijger nodig. The prince is back.' Alleen hadden zij ook zwijgplicht, want het nieuws moest inslaan als een bom. Dat deed het ook", besluit de krant.

Poll: Is dit de beste deal van de eeuw voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  voetbal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024