'Kompany zorgt voor revolutie bij RSCA: 20 spelers weg, enkel deze 6 blijven'

'Kompany zorgt voor revolutie bij RSCA: 20 spelers weg, enkel deze 6 blijven'
Maandag 20 mei 2019 - 12:00   I   door Redactie

Er ligt bij RSC Anderlecht flink wat werk te wachten op Vincent Kompany. Vanaf volgend seizoen is de 33-jarige verdediger speler-trainer bij paars-wit, maar hij zal eerstdaags al werk moeten maken van de spelerskern voor volgend seizoen.

De huidige groep van Anderlecht schoot dit seizoen op alle vlakken tekort en daar is het bestuur niet blind voor. Deze zomer zal er dan ook met de grove borstel door de kleedkamer gegaan worden.

De kans is erg groot dat Kompany, samen met Marc Coucke, Michael Verschueren en Frank Arnesen, voor een revolutie zorgt bij AnderlechtHet Laatste Nieuws gaat ervan uit dat slechts zes spelers de revolutie zullen overleven.

Meer dan 20 spelers weg?

De krant noemt Verschaeren, Dimata, Amuzu, Trebel, Saelemaekers en Bornauw. Voor het overige zou er, buiten enkele jonge jongens die er nog zitten aan te komen, niemand meer in aanmerking komen voor de ploeg van Kompany. Dat zou betekenen dat paars-wit af moet geraken van meer dan twintig speler. Het belooft een drukke zomer te worden op Neerpede...

Poll: Heeft Anderlecht nood aan zo'n schoonmaak in de huidige spelersgroep?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024