Transfermarkt: Derde club meldt zich bij Clement, toptransfer voor Anderlecht?

Transfermarkt: Derde club meldt zich bij Clement, toptransfer voor Anderlecht?
Maandag 20 mei 2019 - 23:05   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Door de komst van Vincent Kompany hoopt Anderlecht straks één of meerdere toptransfers af te ronden.

*Renato Neto is op weg naar KV Oostende. De Braziliaan verlaat AA Gent en onderhandelt met de Kustploeg.

*Wesley Moraes heeft zijn laatste match voor Club Brugge gespeeld. De spits hoopt naar de Premier League te verhuizen.

*Thierry Henry verhuist wellicht niét naar Anderlecht. Hij staat niet bovenaan op het verlanglijstje van Vincent Kompany om assistent te worden.

*Volgens Het Laatste Nieuws zouden enkel Verschaeren, Dimata, Amuzu, Trebel, Saelemaekers en Bornauw bij Anderlecht mogen blijven. Dat zou betekenen dat paars-wit van meer dan twintig spelers af moet zien te geraken.

*Ivan Obradovic is alvast weg bij Anderlecht. Hij kreeg geen contractverlenging.

*Theo Bongonda wil zelf liefst naar KRC Genk verhuizen. Ook Club Brugge drukte de jongste tijd door voor de winger van Zulte Waregem, maar die voelt dus meer voor een overstap naar de landskampioen.

*Verder staat Genk ook op het punt om nog twee transfers af te ronden. Benjamin Nygren (17) zou voor een bedrag van 3,7 miljoen euro overkomen van Göteborg. Genk werkt ook aan de komst van Paul Onuachu (24, Midtjylland) en Patrik Hrosovsky (27, Viktoria Plzen).

*Kevin De Bruyne zou van plan zijn om Manchester City te verlaten. De Rode Duivel is het beu dat hij te weinig speelt.

*Philippe Clement zou van plan zijn om Genk te verlaten en bij Club Brugge aan de slag te gaan. Hij gaat dinsdag wel eerst onderhandelen met Genk.

*Vincent Kompany neemt zo goed als zeker twee Manchester City-pionnen mee naar Anderlecht. Het gaat om Simon Davies en Sam Erith. Je leest er meer over in dit artikel.

Poll: Denk jij dat Genk versterkt uit de transferperiode gaat komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024