'Gareth Bale speelt het keihard en verlaat Real Madrid voor 0 (!) euro'

'Gareth Bale speelt het keihard en verlaat Real Madrid voor 0 (!) euro'
Maandag 20 mei 2019 - 21:45   I   door Redactie

Gareth Bale en Real Madrid zitten op ramkoers. De Spaanse topclub wil de vleugelaanvaller liefst zo snel mogelijk van de hand doen, maar Bale zelf voelt niets voor een vertrek.

Bale zou volgens verschillende Britse en Spaanse media aan het bestuur van Real Madrid hebben aangegeven dat hij zijn huidige werkgever niet wil verlaten. Toch zullen ze er bij Real alles aan doen om de Welshman te verkopen. Trainer Zinédine Zidane is immers niet van plan om Bale volgend seizoen te gebruiken.

Bale zou dan weer van plan zijn om het spel keihard te spelen. Als hij geen enkele uitweg meer ziet, zou hij van plan zijn om tijdens de onderhandelingen met zijn potentiële nieuwe club een riant salaris te eisen.

Gratis weg?

Daardoor zou Real Madrid zijn vraagprijs moeten laten zakken, want geïnteresseerde clubs zullen niet staan te springen om zowel een hoge transferprijs te betalen als het riante loon van Bale.

Kwatongen beweren ondertussen zelfs dat het zover kan komen dat Bale uiteindelijk gratis vertrekt bij Real Madrid. Dat zou toch opvallend zijn als je weet dat Real in de zomer van 2013 nog 101 miljoen euro betaalde voor de nu 29-jarige Welshman.

Poll: Denk jij dat Bale volgend seizoen nog bij Real Madrid zal spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Tottenham  I  Manchester United

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024