Transfermarkt: topaanwinst voor Anderlecht, recordtransfer bij Club Brugge?

Transfermarkt: topaanwinst voor Anderlecht, recordtransfer bij Club Brugge?
Donderdag 23 mei 2019 - 22:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Al deze spelers moeten weg bij Anderlecht: Kara Mbodji, Adrien Trebel, Antonio Milic, Dennis Appiah, Yevhen Makarenko, Aristote Nkaka, Kenny Saief, Knowledge Musona, Ivan Santini, Silvère Ganvoula, Abdoul Dante, Sieben Dewaele en Luka Adzic 

*Hans Vanaken heeft de knoop doorgehakt: hij blijft gewoon bij Club Brugge volgend seizoen.

*Anderlecht blijft in de running voor Alexander Isak. De Zweedse spits werd het voorbije seizoen door Borussia Dortmund uitgeleend aan Willem II en maakte er veel indruk.

*Lazio gaat opnieuw vol voor Wesley Moraes. Is de nieuwe club van de Braziliaanse spits van Club Brugge bijna bekend? Hij zou 30 miljoen euro kosten.

*Inter is bereid om 50 miljoen euro te betalen voor Romelu Lukaku en Ivan Perisic in ruil aan te bieden. Het is niet duidelijk of Manchester United daar genoegen mee zal nemen.

*Racing Genk heeft nu ook geïnformeerd naar Ivan Leko. De Kroaat is in beeld als Philippe Clement straks voor Club Brugge zou kiezen.

*Racing Genk heeft een bod van 6 miljoen euro gedaan op Theo Bongonda. Zulte Waregem weigerde dat en wil 8 miljoen euro. Ook Club Brugge aast op de aanvaller.

*Vincent Kompany heeft besloten dat zowel Landry Dimata als Thomas Didillon bij Anderlecht mogen blijven.

Poll: Hoop jij dat Leko naar Genk trekt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024