'Anderlecht krijgt belangrijk transfernieuws over Edmilson Junior'

'Anderlecht krijgt belangrijk transfernieuws over Edmilson Junior'
Vrijdag 31 mei 2019 - 10:30   I   door Redactie

Met Vincent Kompany sloeg RSC Anderlecht al een grote vis aan de haak, maar mogelijk blijft het daar niet bij. Zo zou paars-wit ook willen inzetten op de komst van... Junior Edmilson.

Het is een publiek geheim dat voorzitter Marc Coucke gecharmeerd is door de Braziliaanse Belg. In het verleden probeerde Coucke Edmilson al naar Brussel te halen, maar dat lukte toen niet.

Edmilson opteerde bijna een jaar geleden voor een verhuis naar Al-Duhail in Qatar. De ex-speler van Standard beleefde er een behoorlijk goed seizoen, maar zou nu willen terugkeren naar Europa.

Anderlecht is alvast erg geïnteresseerd in Edmilson en zou het nodige willen doen om de dribbelvaardige winger binnen te halen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Update 31/5 - 10:30

Een week geleden leek Anderlecht nog goed op weg om Edmilson aan te werven, maar ondertussen liggen de kaarten volledig anders. Paars-wit heeft via de entourage van de Braziliaanse Belg te horen gekregen dat een overstap naar Brussel momenteel niet aan de orde is.

Edmilson focust zich in eerste instantie op zijn huidige club Al-Duhail. En áls de ex-speler van Standard beslist om Qatar te verlaten, dan zal het voor een ander buitenlands avontuur zijn. Voorlopig denkt de 24-jarige dribbelaar nog niet aan een terugkeer naar België.

Poll: Zou jij Edmilson graag bij Anderlecht zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Al-Duhail

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024