Transfermarkt: 'Depoitre en Markovic terug naar JPL, toptransfer voor Trossard'

Transfermarkt: 'Depoitre en Markovic terug naar JPL, toptransfer voor Trossard'
Vrijdag 24 mei 2019 - 22:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Romelu Lukaku is op weg naar Internazionale. Manchester United wil meewerken aan een transfer, maar verlangt wel minstens 84 miljoen euro.

*Vincent Kompany zal zijn eigen staf samenstellen bij Anderlecht. Dat is slecht nieuws voor video-analist Mousa El Habchi, wabt die moet de club daardoor verlaten.

*Philippe Clement is de nieuwe trainer van Club Brugge. Dat maakte blauw-zwart bekend via zijn officiële kanalen. Lees er hier meer over.

*Club Brugge heeft een oogje op Michael Krmencik, een targetspits van Viktoria Plzen.

*Leroy Sane lijkt Manchester City te gaan verlaten. Bayern München, Barcelona en Real Madrid azen op de winger, die zomaar even 195 miljoen euro moet kosten.

*Lazar Markovic is in beeld bij AA Gent. De Serviër is weldra einde contract bij Liverpool.

*Laurent Depoitre staat open voor een overstap naar Club Brugge. Hij kan er Wesley Moraes opvolgen.

*Leandro Trossard is op weg naar Borussia Mönchengladbach. Hij zou Genk 15 miljoen euro opleveren.

*Thomas Meunier wil op termijn terugkeren naar België. De Rode Duivel wil graag zijn carrière afsluiten bij zijn ex-club Virton.

*Anderlecht onderzoekt momenteel of het Edmilson Junior kan binnenhalen. De Braziliaanse Belg wil graag terug naar Europa.

*KRC Genk staat op het punt om Benjamin Nygren (17) aan zich te binden. Hij wordt in Zweden als een absoluut toptalent gezien.

*Guillaume Hubert heeft geen toekomst meer bij Club Brugge. Hij moet een andere ploeg zien te vinden.

Poll: Kan Trossard het maken bij een Europese topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024