OFFICIEEL: Philippe Clement keert terug naar Club Brugge

OFFICIEEL: Philippe Clement keert terug naar Club Brugge
Vrijdag 24 mei 2019 - 15:00   I   door Redactie

Philippe Clement is de nieuwe trainer van Club Brugge. Dat heeft blauw-zwart via zijn officiële kanalen bekendgemaakt. Clement verlaat landskampioen KRC Genk en begint in Brugge aan een nieuwe hoofdstuk in zijn trainerscarrière.

Het hing al eventjes in de lucht dat Clement Genk zou verlaten. De Waaslander was op de hoogte van de interesse vanuit Brugge en en had al snel oren naar een terugkeer. Deze week zat Clement achtereenvolgens samen met Genk en Club en nu is er dus al witte rook. Na anderhalf jaar Genk verhuist Clement dus naar Jan Breydel.

Club-voorzitter Bart Verhaeghe toont zich alvast een tevreden man. “Ik ben zeer verheugd en dankbaar dat Philippe terug naar Club komt. Door de jaren heen heb ik Philippe leren kennen als een gedreven professional die bijzonder verstandig aan zijn carrière heeft gebouwd. Hij bezit alle eigenschappen van een toptrainer en heeft een groot hart voor Club Brugge."

"Logische stap"

"Hij deed in zijn carrière de nodige ervaring op als speler, assistent-trainer en hoofdtrainer. In die zin is het een logische stap om nu hoofdcoach te worden van Club Brugge. Met het hele team kijken we er naar uit om samen met Philippe te werken aan een mooie toekomst bij de schoonste Club van het land.”

Poll: Begrijp jij de keuze van Clement?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024