Degryse begrijpt Clement erg goed met keuze voor Club: "Hij zet een stap vooruit"

Degryse begrijpt Clement erg goed met keuze voor Club:
Zaterdag 25 mei 2019 - 08:34   I   door Redactie

Ook Marc Degryse heeft alle begrip voor de keuze van Philippe Clement voor Club Brugge. Die keuze doet uiteraard veel stof opwaaien.

"Ik snap de keuze van Clement", begint Degryse in Het Laatste Nieuws. "Probeer eens in zijn hoofd te kruipen. Eerst en vooral: wat gaat er bij Racing Genk gebeuren? Wellicht gaan er een aantal belangrijke spelers vertrekken - een argument dat hij zelf al gebruikt heeft. Bovendien kent hij Club Brugge door en door. Dat is niet onbelangrijk. Er zijn meer mogelijkheiden, ze staan verder in alles. De lat ligt er bijzonder hoog. Ze willen elk seizoen eerste of tweede worden en ze willen het Europees zo goed mogelijk doen. Het maximale halen is altijd het doel. En dat is ook iets wat Clement eist."

"Op lange termijn zet hij een stap vooruit", vervolgt Degryse. "Hoofdtrainer worden in zo'n stadion, voor zo'n publiek én met die nieuwe trainingsinfrastructuur. De hele filosofie staat ginder al op punt. Clement is er duidelijk van overtuigd dat het tot succes zal leiden. De kans dat hij de komende jaren prijzen pakt, is groter bij Club Brugge dan bij Racing Genk."

Poll: Heeft Degryse gelijk: is Club een stap vooruit?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024